Ofte Stillede spørgsmål

Her kan du læse lidt om de spørgsmål vi oftest får stillet.

FAQ

Hvilke typer af virksomheder arbejder vi med?
Grundlæggende arbejder vi med alle typer af virksomheder, både små og mellemstore virksomheder, men vores hjertebarn er dog  iværksættere.

Det er altid spændende, at være med til at skabe grundlaget for at virksomheder kan vokse og hjælpe dem på vej.

Tilbyder I længerevarende services?
Ja, vi tilbyder bl.a. at varetage den daglige drift af websider som vi designer/udvikler med hensyn til både alm. drift/vedligeholdelse, sikkkerhed, backup samt opdatering.

Endvidere tilbyder vi også at stå for den online marketing-mæssige del af virksomheden.

Kontakt os så vi kan få klarlagt jeres behov, så kan vi sikkert finde en løsning der passer både os og jer.

Kan jeg komme op på side 1 på Google?
Det umiddelbare svar er ja. Det er altid muligt at komme op på side 1 – det er det vi arbejder henimod. Men det er ikke en proces der klares sådan “over-night”. Det tager tid.

Det grundlæggende spørgsmål er ikke, at komme på side 1, men derimod, at dine kunder kan finde dig, på de rette søgeord. Det er dem vi skal finde frem tid og have både implementeret og optimeret på din webside.

I vores FAQ-sektion kan du læse lidt omkring nogle generelle spørgsmål vi får af og til. Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab får afklaret hvad du wvt. har behov for.

FAQ-sektionen bliver hele tiden udbygget med de spørgsmål som vi ofte møder, men finder du ikke lige svaret der, så er du velkomment til at kontakte os eller se om vi har noget i vores blog som kan hjælpe dig.

Share This